www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Actualitat
L’Audiència Provincial de Tarragona resolt que l’Alcalde d’Altafulla, Felix Alonso no ha comés conducta arbitraria ni prevaricació.
Els jutjats arxiven definitivament de la querella que li va interposar un concessionari d'una guingueta de la Platja
Dijous, 23 de octubre de 2014
Imprimir compartir, comunitats virtuals


La secció quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona ha dictat l’Auto 566/14 de data 21 d’octubre (el podeu llegir aquí) on referma la resolució del passat 13 de març d’enguany on descriu que els fets de la denúncia del concessionari d’una guingueta a la platja d’Altafulla, que acusava l’alcalde Fèlix Alonso, coordinador d'EUiA al camp de Tarragona, d’haver mantingut una conducta arbitrària, no són constitutius de cap delicte. L’escrit reitera que no ha hagut cap indefensió per part del denunciant.

El jutge, així, ordena l’arxivament del cas perquè constata que la conducta de l’alcalde no apunta cap dels supòsits de l’arbitrarietat i prevaricació. És a dir, dictar una ordre sense atendre a raons i conscient de perjudici a tercers.

L’escrit recorda que el maig de l’any 2011 va ser concedida una llicència per a l’ús i explotació d’una guingueta a la platja d’Altafulla. El text conclou que el requeriment rebut pel denunciant, ja amb una nova administració presidida per Felix Alonso, neix d’una comunicació a l’Ajuntament  del Servei de Costes del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya fruit de les seves pròpies inspeccions, segons demostra una acta del juny del 2012.

El suposat tracte de favor a tercers es desmunta, doncs, davant de la constatació de la recepció de les deficiències detectades per la Generalitat en les mateixes dates, amb comunicacions paral·leles a les guinguetes.

El tancament del pàrquing improvisat, un altre dels eixos de la queixa, obeeix, constata l’escrit, a una decisió conjunta de l’Ajuntament de Tarragona i d’Altafulla per al compliment del Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner (PDUSC), perquè l’espai en qüestió forma part d’un espai natural d’especial protecció.

El temps de tramitació de diferents respostes també ha estat catalogat per l’Audiència de dintre de la norma.

La denegació del recurs dictamina finalment, que no s’aprecia cap indici d’abús de poder de cap tipus ni relació de benefici de cap mena en les decisions preses.


Imprimir compartir, comunitats virtuals
L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso.


 Documents relacionats
Descargar
Dijous, 01 de gener de 1970

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA