www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
Sempre a l'esquerra
Sempre a l´esquerra
Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) som una organització d’esquerres. Per tant, volem contribuir a millorar la vida de les persones i estem compromesos en transformar la societat, convençuts que és possible i necessari construir un món i una Catalunya més justos i lliures.
Divendres, 18 de gener de 2008
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Però per avançar més encara en drets socials i nacionals, es necessita d’una major participació social i política de la gent d’esquerres, per això et volem convidar a què ho fem junts al ritme i en la mesura que tu vulguis.Què defensem?El treball estable i segur. L’ensenyament públic i laic. La salut i el transport públics. L’accés a l’habitatge i als serveis socials per a tothom. La igualtat de drets de tothom que viu i treballa a Catalunya. Els drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere. L’emancipació dels joves i la memòria històrica. Que pagui més qui més té i la redistribució de la riquesa. La pau i la solidaritat. Les energies renovables i les polítiques de sostenibilitat. El dret a l’autodeterminació i l’Estat federal plurinacional. L’Europa social i que un altre món és possible...

Com ens organitzem?A EUiA ens organitzem en assemblees de base. Les assemblees territorials són de poble, ciutat i comarca. Quan a les assemblees sectorials, unes són d’àmbit laboral i d’altres espais de trobada temàtica d’interès de qui en formen part. El nostre funcionament és el d’una persona, un vot. Prenem les decisions per consens i acords importants els sotmetem a referèndum.

Pots rebre informació?Les persones d’EUiA reben diàriament un butlletí electrònic amb la informació del que proposem i fem, i de les accions a les quals participem. També a la web, www.euia.cat, podràs consultar tot el que vulguis sobre les nostres activitats i participar.

Alternativa Jove-Joves d’EUiASi ets jove, sàpigues que les propostes i les accions joves d’EUiA les duen a terme l’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, present a pobles, ciutats, instituts i universitats.

D’esquerres i ecologistes de debòEUiA hem format ICV-EUiA. Una coalició roja, verda i nacional. Una proposta coherent i útil pels seus programes i pràctiques a les institucions i al carrer.

EUiA som republicans. També ens relacionem amb Izquierda Unida (IU), som membres del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) i som presents al Fòrum Social Mundial.

En resum, si creus que per canviar les coses cal estar Sempre a l’esquerra! envia’ns la butlleta i ens posarem en contacte amb tu. Benvingut/da
Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA