www.euia.cat | esquerra unida i alternativa
 Esquerra Unida i Alternativa
RSS
l'Organització
Identitat
Esquerra Unida i Alternativa és un Moviment Polític i Social, nacional català i republicà, federal, anticapitalista, internacionalista i solidari en què conflueixen forces polítiques, socials i persones d´esquerres.
Divendres, 18 de gener de 2008
Imprimir compartir, comunitats virtuals


Estatuts

Mitjançant els Estatuts definim els objectius i la finalitat política, com ens organitzem democràticament, la nostra estructura territorial i sectorial, els drets i deures de l´afiliació.

Formacions integrants

Actualment formen part d´Esquerra Unida i alternativa les següents organitzacions polítiques:


Relacions amb Izquierda Unida (IU)

EUiA des de la seva plena sobirania es corresponsabilitza a nivell estatal amb el projecte comú d´Izquierda Unida, sent-ne el seu referent polític a Catalunya.

Relacions amb el Partit de l´Esquerra Europea (PEE)

EUiA forma part del PEE, defensarem el nostre programa des del grup europeu del Partit de l´Esquerra Europea, que s´ha fundat a Roma el passat 9 de maig de 2004.

EUiA té membres dels organs de direcció del mateix. Aquest partit neix amb la voluntat de ser la referència de les esquerres transformadores i alternatives a Europa, i continua el treball del nostre espai polític a nivell europeu desenvolupat abans pel GUE (Grup de l´Esquerra Unitaria Europea-Esquerra Verda Nòrdica) al Parlament Europeu.Partit de l´Esquerra Europea


Imprimir compartir, comunitats virtuals

© Esquerra Unida i Alternativa 2011
Doctor Aiguader, 10-12 Baixos 08003 Barcelona. Tel: 933.170.034 Fax: 933.179.251
euia@euia.cat - www.euia.cat

Twitter EUiA Facebook EUiA You tube EUiA Flickr EUiA