Esquerra Unida i Alternativa
EUiA d'Osona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies


ICV-EUiA d'Osona participa a la manifestació de Vic contra les retallades en Sanitat
La protesta estava convocada pel comitè d'empresa del CHV i els sindicats CCOO i UGT

Dissabte, 09 de Abril de 2011

 La coalició ICV-EUiA d'Osona ha participat aquesta tarda a la manifestació convocada a Vic pel comitè d'empresa del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i pels sindicats CCOO i UGT.

ICV-EUiA ha acompanyat la marxa amb una nombrosa delegació en la que destacava la presència del coordinador d'EUiA a Osona, Iñaki Escudero, el coordinador i candidat d'EUiA a Manlleu, Tito Louzao, la candidata d'EUiA a Vic, Estibaliz Pous, la presidenta d'ICV a Osona, Bet Font, el candidat d'ICV-EUiA a Vic, Xavier Tornafoch, el de Manlleu, Josep Maria Anglada, o la de Tona, Marta Teixidor. Acompanyats tots ells per la diputada de la coalició, Laia Ortiz.

La marxa, que ha començat a les 18h a la Plaça de l'Estació de Vic, ha comptat amb l'assistència de més de 1.000 persones encapçalades pels treballadors del CHV. També hi ha participat el Secretari General de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, i el responsable d'acció sindical d'UGT, Camil Ros.

La manifestació ha acabat a la Plaça Major de Vic on la presidenta del comitè d'empresa del CHV, Manianna Arimany, ha llegit un manifest oposant-se a la retallada pressupostaria en la sanitat pública.

Informació i vídeo al 9nou.cat

 Esquerra Unida i Alternativa d'Osona (667 223 705 / osona@euia.cat)