Esquerra Unida i Alternativa
EUiA d'Osona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies


ICV-EUiA acorden la seva llista per Vic
Estibaliz Pous, primera candidata d'EUiA, anirà en el 3r lloc

Dissabte, 19 de Mar de 2011

Aquest dissabte es van reunir els militants d'EUiA i d'ICV de Vic amb l'objectiu de ratificar la proposta de candidatura acordada per les dues organitzacions.

Tal i com estava previst, l'actual regidor de la coalició, Xavier Tornafoch, repetirà com a cap de llista. En el número dos de la candidatura es presentarà el responsable d'organització d'ICV a Vic, Arnau Martí.

EUiA tornarà a repetir en el tercer lloc de la llista, lloc que en aquesta ocasió ocuparà l'Estibaliz Pous, responsable de finances comarcal de l'organització.

Pous és llicenciada en Economia per l'UB, delegada sindical a Unnim Caixa i membre del Secretariat Comarcal de CCOO. També és presidenta de l'AMPA Sentfores.

També ocuparan llocs destacats a la candidatura el responsable d'Alternativa Jove - Joves d'EUiA a Osona, Arnau Paré (6è de la candidatura) i Khader Attar, metge i activista de la comunitat palestina a Catalunya. Els hi acompanyarà a la candidatura el coordinador d'EUiA a Osona, Iñaki Escudero, en el 17è lloc.

ICV-EUiA presenten una candidatura renovada, jove i oberta a l'esquerra plural representativa de la ciutat de Vic. Destaquen, en el quart lloc, l'Anna Rebés, cantant del grup Thanks for Coming i tècnica de medi ambient, i en el 5è lloc, Domènec Pérec, politòleg i ex-militant del PSC. 

 Els 10 primers candidats de la llista
Esquerra Unida i Alternativa d'Osona (667 223 705 / osona@euia.cat)