Esquerra Unida i Alternativa
EUiA d'Osona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies


ICV-EUiA pregunta al govern sobre la modificació del lloc de la concentracío d'UCRF a Vic
El govern va negar la concentració a la Bassa dels Hermanos i la va traslladar a la Pl. Gaudí

Dijous, 04 de Abril de 2013

Text de la pregunta parlamentària:

En relació a la Resolució de 3 d’abril de 2013 de la Direcció General d’Administració de la Seguretat, obligant al Grup d’Osona d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) a modificar el lloc de la concentració convocada a Vic pel dia 6 d’abril passant de la Bassa dels Hermanos a la plaça Gaudí:

  1. Considera el Govern motiu suficient pel canvi d’ubicació d’un acte plenament legal el fet que un dirigent polític visqui a “escassos metres” del lloc escollit?
  2. El fet que el senyor Anglada, dirigent del partit feixista Plataforma x Catalunya disposi de domicili particular en un indret determinat suposa que inhabilita els voltants d’aquest indret per exercir el dret de manifestació o per celebrar-hi actes polítics?
  3. És criteri del Govern que a partir d’aquest moment no es puguin celebrar actes públics a prop del domicili del senyor Anglada a Vic?
  4. Aquest criteri restrictiu és aplicable als voltants de tots els domicilis de regidors o membres de PxC?
  5. Per quin motiu considera el Govern que els drets d’un dirigent polític que nega els drets a bona part de la ciutadania preval per damunt dels drets a la llibertat d’expressió dels ciutadans i ciutadanes demòcrates?

 

Esquerra Unida i Alternativa d'Osona (667 223 705 / osona@euia.cat)