Esquerra Unida i Alternativa
EUiA d'Osona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies


ICV-EUiA d'Osona dotarà la seva campanya d'un "marcat accent social"

Dilluns, 05 de Novembre de 2012

ICV-EUiA a Osona encara la campanya electoral per les eleccions del 25 de novembre  amb un “marcat accent social”. La coalició vol remarcar que per l’esquerra roja i verda els drets socials i els drets nacionals "no són incompatibles", relacionant-ho amb l'eslògan de campanya dels ecosocialistes: "...I tant si podem. Dret a decidir sí. Drets socials també". La campanya a Osona comptarà amb la presència del candidat Joan Herrera, a més de Dolors Camats, Miquel Àngel Essomba, Jaume Bosch i Salvador Milà.

El candidat osonenc d’ICV, Arnau Martí, ha posat de relleu el fort accent social que tindrà la campanya i assegura que no deixaran de parlar “dels més de 13.300 aturats que té aquesta comarca” i dels problemes i les retallades que afecten directament a les famílies osonenques. Segons ha destacat Martí, “la salut, l’educació, els drets socials i laborals seran prioritaris”. “Volem parlar de tots els drets, del dret a decidir, però també dels drets que retallen CiU i PP i que dia a dia ens enfonsen més en aquesta crisi”, ha afegit Martí.

El centellenc i candidat d’EUiA, Pere Mas, ha manifestat la voluntat de fer una campanya “a peu de carrer”, per intentar explicar les alternatives reals a les retallades i demostrar que "sí que hi ha alternativa”. Segons Mas, “alguns intenten que ens resignem i pensem que no hi ha més remei que fer retallades”. El candidat ha destacat que la ciutadania té la possibilitat de mobilitzar-se contra les retallades a la vaga general del 14 denovembre, i que també “ho pot fer el 25 de novembre votant l’opció d’ICV-EUiA".  

Arnau Martí també ha destacat la voluntat de dirigir-se a un espectre ampli de la gent d’esquerres que en d’altres ocasions ha escollit altres opcions politiques i que aquesta vegada es troba indecisa. A aquests, els ha emplaçat a optar per “ICV-EUiA com a força política d’esquerres, clara, tan pel que fa a la posició en contra de les retallades com a favor del dret a decidir del poble de Catalunya”.

 


El coordinador d'EUiA a Osona, Iñaki Escudero, amb els candidats osonencs de la coalició: Pere Mas i Arnau Martí
Esquerra Unida i Alternativa d'Osona (667 223 705 / osona@euia.cat)