Esquerra Unida i Alternativa
EUiA d'Osona
 » Portada    » Notícies    » Documents    » Agenda    » Enllaços    » Contacte  

Notícies


El centellenc Pere Mas representarà EUiA d'Osona a les llistes electorals del 25N
EUiA d'Osona vota en consulta l'acord electoral amb ICV i la seva candidatura pel 25N

Dimarts, 16 de Octubre de 2012

Pere Mas va ser escollit a proposta de l'assemblea comarcal osonenca d'EUiA per a representar-la a les llistes per la província de Barcelona en les properes eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre.,

Mas, de 32 anys, milita a EUiA a Centelles i des de juny d'enguany és membre del Consell Nacional d'EUiA. El seu lloc definitiu a la llista d'ICV-EUiA encara s'ha d'acabar de tancar.


EUiA d'Osona vota en consulta l'acord electoral amb ICV i la seva candidatura pel 25N


Aquest passat dimarts, 16 d'octubre, la militància d'EUiA d'Osona va poder participar en la consulta sobre l'acord de coalició pactat amb ICV per les eleccions del 25N, que l'organització d'esquerres i transformadora va fer a nivell nacional. També es consultava sobre la proposta de candidatura d'EUiA per la província de Barcelona.

A Osona la consulta va comptar amb una participació del 43,8% de la militància d'EUiA, obtenint la proposta de coalició amb ICV i els candidats/es proposats per EUiA el 100% dels vots favorables.


A nivell nacional, l'acord de coalició es va ratificar amb un 78,9% de vots favorables, un 14,9% en contra, 6,1% en blanc i 0,1% nuls.

La candidatura proposada per EUiA també va ser ratificada amb un 84,8% a favor, 10,4% en contra i 4,8% en blanc.

 


Pere Mas
Esquerra Unida i Alternativa d'Osona (667 223 705 / osona@euia.cat)